Обновити сторінку!
 



 
          











  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: TWISTER, k0pa  
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Спорт » Все про спорт » Бой с понтами (Кличко vs Джонсон)
Бой с понтами
[ (UA) ]
Дата: Вівторок, 15.12.2009, 19:36 | Повідомлення # 1

k0pa







         Стать: Чоловік
         Повідомлень: 307
         Репутація: 4
         Статус: Offline
Модер форума За хорошу відвідуваність За реєстрацію! За 50 повідомлень на форумі За 100 повідомлень на форумі За 150 повідомлень на форумі За 200 повідомлень на форумі За 300 повідомлень на форумі

Кто смотрел бой???

Чемпион мира в супертяжелом весе по версии WBC Виталий Кличко (39-2, 37 нокаутов) одержал победу над Кевином Джонсоном (22-1-1, 9 нокаутов). По итогам 12 раундов судьи отдали победу украинцу: двое - 120-108 и один - 119-109.




"Весь на понтах" - это Кевин Джонсон. Перед боем он много чего наговорил. Например: "Лучше меня в истории бокса среди супертяжей были только двое - Мохаммед Али и Ларри Холмс". К тому же обозвал Виталия "большим, уродливым зомби". Ну, какой он Али мы видели! Ай нехочу говорить.... Арреола, проигравший в сентябре, по сравнению с Кевином выглядит Супербоксером.

Вобще, нету на что смотреть в последнее время. Среди супертяжей вобще нету никого достойного. За Виталия, конечно радуюсь вместе со всеми, хотя очень хотелось бы увидеть яркий, по-настоящему боксерский поединок с его участием!


КЕФИРЧЕГ СИЛА

Если вы плюете мне в спину, значит я впереди вас!


Повідомлення відредагував
[ (UA) ]
Дата: Вівторок, 15.12.2009, 19:50 | Повідомлення # 2

TWISTER







         Стать: Чоловік
         Повідомлень: 173
         Репутація: 4
         Статус: Offline
Модер форума За хорошу відвідуваність За реєстрацію! За 50 повідомлень на форумі За 100 повідомлень на форумі За 150 повідомлень на форумі

Я дивився бій. Мені сподобалось. Дійсно, Кевін Джонсон надто сильно задирав носа, ще й на зважуванні, встиг посваритися з Віталієм.
Було б цікаво подивитися на бій Валуєва проти Кличка, після усіх цих коментарів зі сторони Росії: "Кличко, он никто, вот Валуев понимаю. Он бы этому Кличку напинал бы только так". Хоча те що вони вийдуть на ринг, шансів стало менше, після того як Валуєм програв Девіду Хею. Девід Хей - є головною цілью братів. Їм залишається забрати в нього пояс, і у них будуть всі п'ять поясів по їхній категорії.




Повідомлення відредагував
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Спорт » Все про спорт » Бой с понтами (Кличко vs Джонсон)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz