Обновити сторінку!
 



 
          











Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Правила форуму
Правила форуму

Джерело правил: http://forum.x-city.com.ua 

На форумі дозволяється все, крім того, що забороняється. Деяким особам заборонено навіть те, що дозволено, але це в окремих випадках…

 НА ФОРУМІ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

1. Обговорювати дії адміністраторів, модераторів форуму; за винятком ситуацій, коли сама адміністрація не створила опитувань або тем з обговоренням її дій.

2. Застосування ненормативної лексики (навіть прихованої). За застосування ненормативної лексики - бан без попередження. Вживати мати дозволяється лише зірочками. За кожну непроставлену зірочку там, де вона була так потрібна – попередження. Три попередження – бан.

3. Флуд. Флудом є захламлення теми форуму повідомленнями, що не несуть у собі смислового навантаження, великою кількістю смайлів. Флудом також вважається дуже коротке повідомлення: учіться висловлювати свої думки не тільки за допомогою слів "за" або "проти". 

Якщо ви мало що розумієте в питанні, що обговорюється – краще промовчіть, така поведінка якщо і не покаже наявності у вас розуму, але і не вкаже на його відсутність.

4. Оффтоп. Оффтоп - повідомлення, які не співпадають з темою обговорення, або дуже далеко відходять у бік. Форуми розбиті на теми не тому, що просто так потрібно, а для того, щоб було зручніше знаходити і перечитувати інформацію. 

5. Нецензурні данні в профілі. Пошлі, рекламні, некультурні і т.п. особисті данні - аватари, підписи, адреси і т.п. не допускаються на форумі. Покарання: зняття можливості виставляти собі аватар, редагувати свій профіль і т.п. Профіль – практично ваше обличчя на форумі, ви ж не виставляєте найнепристойніші місця на загальний огляд, коли виходите поміж люди.

6. Створення тем, опитувань, які не відповідають темі гілки. Утворення тем або опитувань такого типу жорстоко присікається. Люди, які неадекватно сприймають об’єктивну реальність у вигляді назви гілки будуть нагороджуватися попередженнями, а ті, хто і після цього не зорієнтується – банами.

7. Посилання не по темі, в рекламних цілях і т.п. на будь-що, окрім самого форуму, заборонені як в топіках, так і в підписах до топіків (дозволяється надавати корисні посилання по темі, наводити цитати і посилатися на авторство). Якщо ви використовуєте матеріали, статті чи інформацію, взяті з інших форумів, сайтів, журналів, газет, книг тощо – ваше повідомлення повинно обов'язково містити посилання на авторство поданого матеріалу.

8. Реклама. По поводу рекламы обращайтесь к администрации форума.

9. Зображення. Забороняється створення тем, в яких буде завідомо багато зображень. (В запобігання перевантаження форуму). 

10. Дублювання тем. Забороняється створення тем, які вже існують. Щоб уникнути непорозумінь, користувачам рекомендується користуватись функцією пошуку. У разі порушення користувач отримає попередження, надалі - бан.

 

ВИМОГИ ДО ПОВЕДІНКИ:

Поведінка. Образа, приниження, підбурювання, провокація – суворо заборонені. Забороняється публічно ображати будь-якого користувача і принижувати його перед іншими користувачами. Забороняється провокація користувача на заборонені вчинки (мат, флуд, оффтоп,…), підбурювання в будь-яких його видах. Грубий спір, з’ясування стосунків через ОП (особисті повідомлення).

Грамотність. Пишіть грамотно, хто не вміє перевіряйте програмами ваші пости. За умисне регулярне неграмотне написання постів - бан.

Незнання законів не звільняє від відповідальності. 

Усі пости, що написані із порушенням даних правил, будуть видалятися. Бани будуть робитися без попереджень, без права входу на форум з вашої айпі-адреси, так що зареєструватися під іншим ніком не вийде. 

 

Пам’ятайте, гарний чи поганий форум – залежить в першу чергу від користувачів. Для того, щоб Вам було приємно проводити тут час, від Вас вимагається лише дотримуватись цих правил.






 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz