Обновити сторінку!
 



 
          











  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Спеціальності: Програмування
Спеціальності: Програмування
[ (UA) ]
Дата: Середа, 18.11.2009, 21:02 | Повідомлення # 1

Admin







         Стать: Чоловік
         Повідомлень: 301
         Репутація: 10
         Статус: Offline
Бог форума За повагу народа За хорошу відвідуваність За реєстрацію! За 50 повідомлень на форумі За 100 повідомлень на форумі За 150 повідомлень на форумі За 200 повідомлень на форумі За 300 повідомлень на форумі

Відділення програмування для ЕОТ та АС

Заввіділенням: Гуменна Валентина Вікторівна.

Навчальна програма складена таким чином, що студенти даного відділення поглиблюють свої знання не тільки з компютерних предметів, а й з багатьох економічних дисциплін. Відділення готує всебічно розвинутих спеціалістів. Значна увага приділяється базам даних(Microsoft Access, FoxPro), їх проектуванню та супроводженню.

Вивчаються такі мови як Basic, Visual Basic, BasicScript, Turbo Pascal, Delphi, C++, C++ Builder, C#, PHP. Також вивчається поглиблена робота з офісними програмами(Microsoft Office - Word, Excel, PowerPoint, Access). Також вивчаються такі програмні комплекси як Photoshop та CorelDraw.

Вивчається архітектура компютерів та архітектура мікропроцесорів. Викладається мова програмування Asemmbler.

Спеціальність 5.080405
"Програмування для електронно-обчислювальної техніки та автоматизованих систем"

Після закінчення коледжу студентам присвоюється кваліфікація програміста освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст .

Спеціальність відноситься до напрямку навчання 0804 “Компютерні науки”. Випускники коледжу за цією спеціальністю можуть працювати програмістом в будь-яких завгодно організаціях, незалежно від напрямку роботи, галузевого відношення та форми власності.

Навчаючись в коледжі за спеціальністю “Програмування для електронно-обчислювальної техніки та автоматизованих систем” студенти вивчають методичні та нормативні матеріали, які стосуються методів програмування, використання обчислювальної техніки при обробці інформації, мови програмування, найбільш поширені операційні системи, технологію машинної обробки інформації на всіх етапах, порядок розробки та оформлення програмної документації, характеристики ЕОМ та мереж, їх принципи будови, функціонування, конструктивні особливості.

Окрім того, студенти вивчають основи економіки, організацію і планування роботи підприємств, незалежно від їх форм власності, системи і технології автоматиизованої обробки економічної та виробничої інформації, технічні засоби збору та передачі інформації.

Навчання студентів здійснюють висококваліфіковані викладачі. Спеціальність має сучасну матеріальну базу, компютерних класи та навчально-обчислювальний центр, який має вихід до INTERNET.

Термін навчання – 3 роки 10 місяців (на базі 9 класів). Випускники мають можливість продовжити навчання:
- В державному університеті “Львівська політехніка” за напрямком:“Комп'ютерні науки”.
- В Хмельницькому Національному університеті за спеціальностями: "Комп'ютерні системи та мережі", "Системне програмування", "Економічна кібернетика", “Комп'ютерні науки”.
- В МАУП за напрямком "Комп'ютерні науки" за спеціальністю програмне забезпечення автоматизованих систем.

Інформацію взято з офіційного сайту ХПК: http://xpk.km.ua


1. Админ всегда прав
2. Если админ неправ, то смотри пункт №1


Повідомлення відредагував
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Спеціальності: Програмування
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz