Обновити сторінку!
 



 
          











  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Спеціальності: Менеджмент
Спеціальності: Менеджмент
[ (UA) ]
Дата: Середа, 18.11.2009, 21:09 | Повідомлення # 1

Admin







         Стать: Чоловік
         Повідомлень: 301
         Репутація: 10
         Статус: Offline
Бог форума За повагу народа За хорошу відвідуваність За реєстрацію! За 50 повідомлень на форумі За 100 повідомлень на форумі За 150 повідомлень на форумі За 200 повідомлень на форумі За 300 повідомлень на форумі

Менеджмент

Заввіділенням: Валявіна О.Т.

Вивчаються економічні дисципліни. Також вивчається робота з ЕОМ. Термін навчання 3(економіка) або 4(організація виробництва) роки на бази 9 класів, та 2 і 4 відповідно на базі 11 класів.

Спеціальність 5.050202
"Організація виробництва"

Термін навчання – 3 роки 6 місяців (на базі 9 класів).

За цим фахом проводиться підготовка молодших спеціалістів-менеджерів, які під час навчання отримують глибоку комп’ютерну підготовку та робочу професію “Оператор ЕОМ”.

Підготовка фахівців спеціальності здійснюється на двох ступенях. На першому ступені коледж забезпечує підготовку молодших спеціалістів менеджерів на основі базової загальної середньої освіти.

Освітньо-професійна програма підготовки на першому ступені складається з двох частин:
- освітньої програми, яка передбачає цикл гуманітарної та соціально-економічної, а також природничо-математичної підготовки і забезпечує освітній рівень базова вища освіта за спеціальністю;
- професійної програми, яка передбачає цикл професійної та практичної підготовки і разом з освітньою програмою забезпечує освіттньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста з базовою виищою освітою за спеціальністю.

В підготовці молодших спеціалістів з “Організації виробництва” задіяне відділення менеджменту та циклової комісії коледжу, обчислювальний центр.

Молодший спеціаліст-менеджер, відповідно до класифікатора видів економічної діяльності ДК-009-96, підготовлений до роботи в різних галузях народного господарства. Він здатний виконувати професійну роботу відповідно до класифікатора ДК-003-95 і може займати посади керівників середньої ланки управління в таких підрозділах та відділах: планово-економічному, виробничому, організації праці та заробітної плати, підготовки виробництва, технологічному, матеріально-технічного забезпечення, маркетингу, підготовки та управління кадрами, у функціональних та лінійних підрозділах, цехів і виробництв підприємств; у малих підприємствах та інших структурах різних форм власності; науково-дослідницьких лабораторіях; органах державного управління; центрах, які займаються проблемами стратегічного управління, менеджменту і маркетингу.

Випускники другого ступеня мають достатню професійну, загально-наукову підготовку для продовження навчання на 3 курсі денного або 4 курсі заочного факультету навчального закладу ІІІ рівня акредитації по аналогічній спеціальності.

По спеціальності 5.050202 “Організація виробництва” передбачена заочна форма навчання, підготовка бухгалтерів малого підприємства на курсах бухгалтерського обліку.

Спеціальність 5.050107
"Економіка підприємства"

Термін навчання – 3 роки 10 місяців(на базі 9 класів).

За цим фахом коледж готує економістів середньої ланки.

Підготовка молодших спеціалістів-економістів на базі освітньо-професійної програми підготовки молодшого спеціаліста за напрямом 0501 “Економіка і підприємництво”. Освітньо-професійна програма включає два типи дисциплін – нормативні та вибіркові.

Нормативні навчальні диисципліни складаються:
- з циклу гуманітарних дисциплін;
- з циклу фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін з професійним спрямуванням;
- з циклу практичного навчання.

Молодший спеціаліст-економіст підготовлений для планово-економічної, організаційно-управлінської, фінансової діяльності в галузі економіки на виробництві, у сфері послуг, в управлінні відповідно до фахового спрямування. Він може працювати на первинній посаді економіста з планування на підприємствах, в організаціях та установах будь-яких форм власності, а також на посадах, які заміщуються молодшими спеціалістами з вищою освітою відповідно до типових переліків галузевих та інших номенклатурних посад.

Інформацію взято з офіційного сайту ХПК: http://xpk.km.ua


1. Админ всегда прав
2. Если админ неправ, то смотри пункт №1


Повідомлення відредагував
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Спеціальності: Менеджмент
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz