Обновити сторінку!
 



 
          











  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Про коледж: Короткий огляд
Про коледж: Короткий огляд
[ (UA) ]
Дата: Четвер, 12.11.2009, 22:55 | Повідомлення # 1

Admin







         Стать: Чоловік
         Повідомлень: 301
         Репутація: 10
         Статус: Offline
Бог форума За повагу народа За хорошу відвідуваність За реєстрацію! За 50 повідомлень на форумі За 100 повідомлень на форумі За 150 повідомлень на форумі За 200 повідомлень на форумі За 300 повідомлень на форумі

Короткий огляд

Підпорядкованість – Міністерство освіти і науки України

Рівень акредитації – перший

Рік заснування – серпень 1965

Надання статусу коледжу – лютий 1991 року

Хмельницький політехнічний коледж - вищий навчальний заклад першого рівня акредитації (створений на базі колишнього Хмельницького електромеханічного технікуму), який готує фахівців для здійснення практичної роботи у сфері виробництва за професійним спрямуванням спеціальностей кваліфікованого рівня молодший спеціаліст. Наш коледж - один з найбільших не лише в обласному центрі, а й на Хмельниччині серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

В коледжі навчається 1200 студентів, з них більше 900 на денному відділенні. Для підготовки кваліфікованих фахівців створена матеріальна база з сучасним устаткуванням. В двох навчальних корпусах – 47 кабінетів і лабораторій. Допомагають студентам здобувати освіту на рівні сучасних вимог книжковий фонд бібліотеки коледжу, який складається із понад 100 тисяч примірників навчальної літератури, та 9 комп’ютерних лабораторій, підключеними до мережі Internet. Три навчально-виробничі майстерні забезпечують проведення всіх видів практики, створена виробнича ділянка, на якій виготовляється корисна продукція за договорами для підприємств та організацій міста.

В структуру коледжу входять такі відділення як:

- “Інженерної механіки”;

- “Комп’ютерних систем та мереж”;

- “Програмування для електронно-обчислювальної техніки та автоматизованих систем“;

- “Економіки та менеджменту”;

- “Заочне відділення”.

Працюють педагогічна і методична рада, вісім циклових комісій.

Навчально-виховний процес забезпечують досвідчені викладачі, серед яких 33 викладачі вищої категорії, 12 викладачів мають звання "Відмінник освіти України", 23 працівники мають звання "Старший викладач", три вчителі – методисти, 5 викладачів навчаються в аспірантурі.

Більше як за 40 років діяльності наш навчальний заклад підготував близько 10 тисяч юнаків і дівчат, причому майже всі вони знайшли своє місце у житті. Працюють за фахом, займають керівні посади, а деякі з них - навіть високі. Зокрема, М.І.Приступа став мером міста Хмельницького, В.Є. Вікарчук – головою Красилівської районної держадміністрації, С.О. Василишин та В.Ф. Кацемір – докторами технічних наук, М.Є. Чайковський – ректором Хмельницького інституту соціальних технологій, В.М. Коліщак – головою громадської організації “Рідне місто”.

Більше 20 наших випускників, здобувши вищу освіту, повернулись назад і працюють в коледжі викладачами та на інших посадах від заступника директора до майстра виробничого навчання.

Хмельницький політехнічний коледж входить до складу навчально-науково виробничих комплексів з Хмельницьким Національним університетом та Національним університетом “Львівська політехніка”.

На базі коледжу в 2003 р. відкритий навчально-методичний центр інституту дистанційного навчання Національного університету "Львівська політехніка", що дає змогу юнакам та дівчатам здобувати повну вищу освіту.

Інформацію взято з офіційного сайту ХПК: http://xpk.km.ua


1. Админ всегда прав
2. Если админ неправ, то смотри пункт №1


Повідомлення відредагував
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Студентський куточок » Про коледж » Про коледж: Короткий огляд
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz