Обновити сторінку!
 



 
          











  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Razor, k0pa  
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Загальний » Барахолка » Український голосовий проект
Український голосовий проект
[ (US) ]
Дата: Середа, 04.01.2012, 19:58 | Повідомлення # 1

Lisa555







         Стать: Жінка
         Повідомлень: 1
         Репутація: 0
         Статус: Offline
За реєстрацію!

Український голосовий проект спрямований на запис зразків речень україномовними користувачами телефонів Андроід. Цей проект допоможе нам надати україномовним користувачам можливість контролювати свої мобільні телефони розмовляючи з ними! Для того щоб приняти участь у цьому проекті, українська повинна бути Вашою рідною мовою.
Якщо Ви бажаєте приняти участь, Вам потрібно скачати програму Data Collector на Ваш мобільний телефон Андроід. Просто клікніть прикріплену програму та дотримуйтесь інструкції щоб її встановити. Як тільки програма встановлена, знайдить іконку Vlingo, клікніть, і готово!
(1) Клікніть “Start Collection”
(2) Клікніть “Tap and Speak” щоб начати записувати речення
(3) Клікніть “Done” після закінчення запису
(4) Перед тім як продовжити запис, зачекайте доки з’явиться наступне речення і на кнопці знову з’явиться надпис “Tap and Speak”
(5) Якщо Вам потрібно записати речення знову, просто клікніть “Redo previous phrase” щоб відмінити запис і почати ще раз спочатку
(6) Після того як Ві прочитаєте 25 речень, програма запитає продовжувати запис чи зупинити.
До того ж, Ви можете заробити 1 долар за кожни 25 речень що Ви записали! Перейдіть на Amazon Mechanical Turk та знайдіть роботу “Speech Collection for Native Speakers of Ukrainian”. Для кожного завдання чи роботи Ви отримуєте ідентіфікатор. Введіть ідентіфікатор перед началом запису. Як тільки Ви закінчили 25 речень, програма віведе на екран код звершення. Введіть цей код на сайті Mechanical Turk. Якщо все совпадає, завдання буде схвалено і Ви отримаєте гроші. Ви також можете запросити своіх друзів чи родичів для запису!



Повідомлення відредагував
Форум студентів Хмельницького Політехнічного Коледжу » Загальний » Барахолка » Український голосовий проект
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





 


ТИЦ, PR
 


 
Антон Мордач © 2009-2012 Хостинг від uCoz