|
|
|
|
Психологія Лідерства
| |
| Дата: П`ятниця, 13.11.2009, 19:52 | Повідомлення # 1 |
|
Yarosa
Стать: Чоловік
Репутація: 0
Статус: Offline
|
| Які якості повинен мати справжній лідер? Особисто я думаю, це вміння говорити і не хвилюватись перед публікою.. вміти виходити рішуче із критичних ситуацій
Повідомлення відредагував | |
| |
| Дата: Понеділок, 16.11.2009, 11:13 | Повідомлення # 2 |
| Я думаю у лидера должны быть такие качества: воображение, знание, талант, решимость, жесткость, чувство юмора, умение предвидеть, способность привлекать к себе внимание, умение нравиться людям, готовность брать на себя ответственность... И это еще не все... ИМХО
| Да, я наглый и несдержанный, скандал вам обеспеченный |
| |
| Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 10:20 | Повідомлення # 3 |
|
миСс
Стать: Жінка
|
| Хм...побольше наглости, и еще кучу негатива для достижений своих целей....но что бы это никак не проявлялось на команде! Понимающий и всегда поддерживающий своих товарищей! Умение достигатиаь целей, нужно уметь в нужный момнт остоноваться, ради чего важного то можна и проиграть!
Играй, будь разной, и всегда одинаково настоящей.
| |
| Дата: Субота, 21.11.2009, 14:18 | Повідомлення # 4 |
|
Razor
|
| Справжній лідер повинен вміти, або змусити працювати на себе силою, або вміти повести за собою. Людина повинна бути впевненою в собі і мати здатності керувати.
Do not watch the bad changes in the world - Watch the bad changes inside you.
| |
| Дата: Субота, 21.11.2009, 14:53 | Повідомлення # 5 |
|
k0pa
|
| Вы посмотрите на меня, вот же он лидер!)) Сами посудите: Я наглый! Quote (Yarosa) вміння говорити і не хвилюватись перед публікою Давайте мну табун людей, ща разкажу что почем! Талант? - Ну я умею из трех полных бутылок пивка делать три пустые)))) Воображение? - Ну то что я из себя много чего воображаю говорит само за себя Знания? - Хммм, надо подумать... Мне хватает, и они неукротимо растут с каждой минутой. Quote (KaLGaNoff) способность привлекать к себе внимание Ну вы же это все еще читаете, значит привлек) Умение нравиться людям? - Как такого УАРАБЭЯ не любить? Ах, да еще Чуство ЮМОРА - Да нету и небыло никогда, вы шо, зачем? Quote (миСс) нужно уметь в нужный момнт остоноваться Нус, за сим отстанавлююсь и откланиваюсь) дальше по сути. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Собств енно, я чё хотел сказать, после столь длительного вступления: Лидер это целеустремленный, не заморачивающийся человек, который "построил себя сам"! Качества: Энтузиазм, Вера в свое дело, Храбрость и Отвага, Человек Слова, С юморком(но без клоунов).
КЕФИРЧЕГ СИЛА Если вы плюете мне в спину, значит я впереди вас!
| |
| Дата: Неділя, 20.12.2009, 11:11 | Повідомлення # 6 |
|
Yarosa
Репутація: 0
Статус: Offline
|
| Quote (миСс) Хм...побольше наглости, и еще кучу негатива для достижений своих целей.... Наглість не завжди приводить до позитивних результатів у досягненні успіху, а навпаки може стати перешкодою у цьому. Ставитись до оточуючи потрібно з повагою, хитрістю, зрозуміти, що вони хочуть від "цього світу" - це й є наголовніший секрет в управлінні людством, тойсь дати їм те що вони хочуть. Якщо ж вибрати агресивний шлях до досягнення, то рано чи пізно агресія повернеться назад, тому хто її посилає у будь якому вигляді... вот Навіщо потрібен "Юморок" Quote (k0pa) Хммм, надо подумать... Мне хватает, и они неукротимо растут с каждой минутой. Знаєш таку фразу "Чим більше знаєщ - тим більше не знаєш"? Що ж тут виходить, що чим побільше інформації поступає в мозок, то тим більше виникає запитань щодо логічності і непорозумінь, якби "дефрагментація диску". Знання дуже потрібні лідеру, чим більше тим краще, щоб краще засвоювати наш буденний інформаційний світ - використовувати як творчий так і логічний підхід до запам'ятовування інформації Quote (k0pa) Талант? - Ну я умею из трех полных бутылок пивка делать три пустые)))) Хто ж такі таланти? Це творчі люди, згідний? От ви не задумувались, чому виникають таланти з розвинутими правою півкулею,, і учені з розвинетою лівою півкулею? Як відомо, що з фізіологічної точки зору, мозок ділиться на праву і ліву півкуль, де права відповідає за творчість - це люди генератори нових ідей, відкриттів та різних новаторств, але їм не вистачає самодисципліни, щоб справу довести до кінця, а ліва - за логіку - такі люди схильні до аналізу, теоретичному і логічному міркуванню, вони ніколи не запізнюються, але не можуть претендувати на високий успіх без творчих ідей. Отже, як справжньому лідеру, потрібно розвиватись як логічно так і творчо
| |
| Дата: Четвер, 07.01.2010, 22:35 | Повідомлення # 7 |
| Думаю настоящий лидер должен: 1) полностью осознавать свои поступки и их результаты! 2) должен знать чего он хочет точно! 3) уметь правильно говорить и убеждать людей! 4) ну и он канешно должен быть умным и справедливым!
| |
|
|
|
|
| |